Günün programı
21 Ekim 2025
2025
DoubleTree by Hilton Antalya, TÜRKİYE
Berry Forum Türkiye
9:00 – 9:30
Konuşmacılar bildirilecek (TBC)
1. Oturum
Yaban Mersini
Konuşmacı
9:40
Küresel Yumuşak Meyve Üretiminde Trendler
Jevgen Kuzin, Meyve & Sebze Pazar Analisti
10:00
Türkiye Örneği: Yaban mersini üretiminde en iyi uygulamalar
Levent Sarılgan, Alova Çiftliği Sahibi
10:20
Mükemmel Yaban Mersini: Islahçıların bakış açısı
Andrea Pergher, Fall Creek
10:40
Kahve Arası – Network Etkinliği
2. Oturum
Çilek & Ahududu
Konuşmacı
11:30
Avrupa’da Çilek Trendleri & Türkiye için Fırsatlar
Teunis Sikma, Fresh Forward Direktörü
11:50
Türkiye Örneği: Çilek üretiminde en iyi uygulamalar
Ahmet Yaltır, Yaltır A.Ş. Genel Müdürü
12:10
İklim Değişikliğine Bağlı Adaptasyonlar ve Etkileri
Marco Butera, Akdeniz Bölgesi Kıdemli Yumuşak Meyve Uzmanı
12:30
Türk Bitki Materyalleri
Murat Aysan, Safir Berry Yoneticisi
12:30
Öğle Yemeği – Network Etkinliği
3. Oturum
Satış ve Regülasyonlar
Konuşmacı
14:15
İhracat Pazarlarına Erişim için Sertifikalar
14:30
Berry Meyvecilik Yatırımının Finansman Ve Sigortası
Dr. Levent Öztürk, Tarım Sigortaları Direktörü, Eureka
14:45
İhracat için Yaban Mersini
Fred Douven, ABB Growers Direktörü
15:00
Uluslararası Yumuşak Meyve Ticareti: Kazan-Kazan
Lucas Wennekers, Bessies Direktörü
15:20
Kahve Arası – Network Etkinliği
Panel Tartışması
“Geleceği Berry’leyelim”
Moderatör: Uğur Işın, Tarım Müşaviri Yardimcisi Hollanda Büyükelçiliği
Katılımcılar: Teunis Sikma, Ahmet Yaltır, Alamo Bermudo, Fred Douven, Lucas Wennekers, Niek Bosmans (Hollanda Büyükelçiliği Tarım Müşaviri)
15:40 – 16:10
Panel Tartışması
16:15
Network Etkinliği & Resepsiyon
17:30
Etkinlik Sonu