Günün programı

21 Ekim 2025

2025

DoubleTree by Hilton Antalya, TÜRKİYE

Berry Forum Türkiye

9:00 – 9:30

Konuşmacılar bildirilecek   (TBC)

1. Oturum

Yaban Mersini

Konuşmacı

9:40

Küresel Yumuşak Meyve Üretiminde Trendler

Jevgen Kuzin, Meyve & Sebze Pazar Analisti

10:00

Türkiye Örneği: Yaban mersini üretiminde en iyi uygulamalar

Levent Sarılgan, Alova Çiftliği Sahibi

10:20

Mükemmel Yaban Mersini: Islahçıların bakış açısı

Andrea Pergher, Fall Creek

10:40

Kahve Arası – Network Etkinliği

2. Oturum

Çilek & Ahududu

Konuşmacı

11:30

Avrupa’da Çilek Trendleri & Türkiye için Fırsatlar

Teunis Sikma, Fresh Forward Direktörü

11:50

Türkiye Örneği: Çilek üretiminde en iyi uygulamalar

Ahmet Yaltır, Yaltır A.Ş. Genel Müdürü

12:10

İklim Değişikliğine Bağlı Adaptasyonlar ve Etkileri

Marco Butera, Akdeniz Bölgesi Kıdemli Yumuşak Meyve Uzmanı

12:30

Türk Bitki Materyalleri

Murat Aysan, Safir Berry Yoneticisi

12:30

Öğle Yemeği – Network Etkinliği

3. Oturum

Satış ve Regülasyonlar

Konuşmacı

14:15

İhracat Pazarlarına Erişim için Sertifikalar

ECAS

14:30

Berry Meyvecilik Yatırımının Finansman Ve Sigortası

Dr. Levent Öztürk, Tarım Sigortaları Direktörü, Eureka

14:45

İhracat için Yaban Mersini

Fred Douven, ABB Growers Direktörü

15:00

Uluslararası Yumuşak Meyve Ticareti: Kazan-Kazan

Lucas Wennekers, Bessies Direktörü

15:20

Kahve Arası – Network Etkinliği

Panel Tartışması

“Geleceği Berry’leyelim”

Moderatör: Uğur Işın, Tarım Müşaviri Yardimcisi Hollanda Büyükelçiliği
Katılımcılar: Teunis Sikma, Ahmet Yaltır, Alamo Bermudo, Fred Douven, Lucas Wennekers, Niek Bosmans (Hollanda Büyükelçiliği Tarım Müşaviri)

15:40 – 16:10

Panel Tartışması

16:15

Network Etkinliği & Resepsiyon

17:30

Etkinlik Sonu